* جشن بگیرید چون مسلمان زندگی می کنید
صبح بعد از دیدار با برخی مسوولان سیاسی انگلستان به دفترش در شرق لندن برمی گردد و از وضعیت کارکنان نشریه ای که ریاست آن را به عهده دارد، اطلاع پیدا میکند. سارا یوسف سردبیر نشریه «امل» است. سپس به خانه میآید تا به وضعیت سه فرزندش رسیدگی کند.
--------------------------------------------------------------------------------
با گام هایی استوار و اراده ای محکم، دختری کاتولیک، در شانزده سالگی اسلام را میپذیرد. او که مانند دیگر دختران نسل خود، پیرو مدلهای لباس بود، به زنی پخته و یکی از تأثیرگذارترین زنان مسلمان در کشور انگلستان تبدیل شده است. او شعله ای از تلاش و جنبش است.
صبح بعد از دیدار با برخی مسوولان سیاسی انگلستان به دفترش در شرق لندن برمی گردد و از وضعیت کارکنان نشریه ای که ریاست آن را به عهده دارد، اطلاع پیدا میکند. سارا یوسف سردبیر نشریه «امل» است. سپس به خانه میآید تا به وضعیت سه فرزندش رسیدگی کند. زندگی سارا الگویی برای موفقیّت و اثبات کنند? امکان تأثیرگذاری و فعالیّت به شرط داشتن اراده و اصرار بر رسیدن به هدف است.
زندگی سرشار از حوادث
سارا در خانوادهای کاتولیک رشد کرد و در شانزده سالگی مسلمان شد. خانواده اش از مسلمان شدن سارا استقبال نکرد، زیرا تصوّرشان از اسلام دین ترویج دهند? خشونت و عقب ماندگی بود.
علّت مسلمان شدن سارا این بود که پاپ را مقدّس نمیدانست و اعتقاد به صلیب کشیده شدن مسیح برای نجات مردم از گناهانشان را نمیپذیرفت.
«اسلام به تمام پرسشهایم پاسخ داد، بهترین پاسخ اسلام، ایمان به خداوند یکتا بود» این سخنان سارا است او ادامه میدهد: «اسلام را قبول کردم زیرا اندیشه و قلبم را نوازش کرد، به نظر من اسلام ساده ترین راه برای رسیدن به خداست».
امروز سارا 36 ساله است و مادر سه کودک میباشد. با وجود کارهای فراوان و تمام نشدنی سارا، سردبیر مهم ترین نشریه مرتبط با مسایل و زندگی مسلمانان انگلستان یعنی نشریه امل میباشد.
امل، پرتو نوری در میانه مه
این شعار نشریهای است که سارا سردبیر آن است: «جشن بگیرید چون مسلمان زندگی می کنید» اسلام از نظر سارا فقط در نماز و سیاست خلاصه نمیشود، بلکه دربرگیرند? تمامی ابعاد زندگی است. چنان که تمدن اسلامی در شکل گیری میراث بشری مشارکت داشته است، همچنین مسلمانان در انگلستان در ساخت جامعه ای بر محور صلح همکاری میکنند.
«برخی افراد مست در خیابانهای لکونی که محلهای مسلمان نشین است، به من آب دهان پرتاب، و توهین کردند» این سخنان سارا است که وضعیت خود را بعد از 11 سپتامبر و حوادث 7/7 در لندن توضیح میدهد، حوادثی که باعث شد دهها نفر زندگی خود را از دست بدهند. در چنین وضعیتی، دشمنی با مسلمانان به شکل عمومی افزایش یافته و باعث شده مسلمانان در تمامی رفتار خود متهم شوند. رسانههای غربی مسلمانان را تهدیدی مخفی معرفی کردند که امنیّت جامعه انگلستان را در معرض خطر قرار میدهند. رسانه ها بیان می کنند، 70% جامعه انگلستان چیزی از اسلام نمی دانند و اگر مطلبی هم دربار? اسلام شنیدهاند، از منابع رسانه ای بوده. منبع این آمار پژوهشی است که در سال 2002 تهیه شده است.
سارا تأسّف می خورد زیرا رسانه ها فقط تعداد اندکی از مردم را زیر ذره بین قرار می دهند که رفتارهای خشونت آمیز دارند، این در حالی است که هزاران نفر از مسلمانان، این گونه روشها را محکوم می کنند. هزاران نفر از مسلمانان خشونت های انجام شده در عراق و فلسطین را محکوم می کنند.
مجله امل، آمده تا چهره زشتی را که از اسلام رواج داده اند، تصحیح کند. این مجله پزشکان، مهندسان و وکلای مسلمان زیادی را معرفی کرده است. افراد مفتاوتی که در ساختن زندگی خود و جامعه شان موفق بوده اند و از دیگر شهروندان انگلستان هیچ چیز کم ندارند.
سارا و پرسش هویّت
«من زنی انگلیسی هستم و مانند زنان غربی فکر میکنم. وقتی از کشوری اسلامی دیدن کنم، اسلام پیوندی میان من و برادران مسلمانم تشکیل میدهد ولی مسایلی فرهنگی وجود دارد که برای من قابل فهم نیست. البته من فرهنگ خودم را به هیچ کس تحمیل نمیکنم».
سارا با بیان این عبارات، تلاش دارد به پرسش هویّت پاسخ دهد و تأکید میکند وظیف? مسلمانان ساخت پلهای تفاهم میان غرب و جهان اسلام و نزدیک کردن دیدگاه ها میان غرب و اسلام است. این در صورتی است که اعتقاد داشته باشیم، اسلام بخشی از راه حل بحران هاست نه بخشی از بحران!
داستان موفقیّت
با کمال سادگی... سارا هم میتوانست مانند هزاران مسلمان دیگر در جامعه انگلستان زندگی کند و در برابر امواج دشمنی با مسلمانان تسلیم شود ولی پایداری را انتخاب کرد و وارد جنگی سخت با رسانه ها شد.
سارا میگوید: «غرب سکولار به شکل عمومی، حمل? شدیدی را به اسلام آغاز کرده است. در چنین وضعیتی آیا می توانیم کشتی را ترک کنیم تا در جزیره ای جدا از جامعه و با آرامش زندگی کنیم؟ رسول خدا(ص) آرمانهای خود را از دست نداد، مبارزه کرد و با وجود تمامی هجمه های موجود علیه اسلام، از دین خدا دفاع کرد. ما هم نباید آرمان هایمان را از دست بدهیم».
منبع: الجزیره تالک
ترجمه: حمیدرضا غریب رضا
نظرات کاربران ()
سایت جدیدمشرط مدیریت بر دیگرانعملیات روانی در فاطمیهجزئیاتی از پشت پرده راه اندازی یک تلویزیون اپوزیسیونهجدهم فروردین سالروز شهادت رحمان شرفخانییک هموطن مسیحی در مناطق عملیاتی مسلمان شدراهکار رهبرانقلاب برای مساله حجابجهاد اقتصادی از دیدگاه مقام معظم رهبری از سال 1370بازی تب (تحلیل و بررسی بازیهای رایانه ای و ویدئویی)نشانه نفاق (برگرفته از بیانات مقام معظم رهبری)اتاق اسرارآمیزعید نوروز در میان مسلمانان، روز رجوع به خود و تقرب به خداستپنجاه توصیه از پیامبر اعظم(ص) - بخش دومپنجاه توصیه از پیامبر اعظم(ص)آموزش قرآن در امامزادگان؛ گام سازمان اوقاف در تربیت قرآنی کودکان[همه عناوین(184)][عناوین آرشیوشده]
این وب سایت از نگاه شخصی بوده وهیچ ارتباطی به جایگاه حقوقی بنده ندارد