عملیات روانی در فاطمیه
پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) همواره سعی می کردند به اقتضای شرایط فاطمه(سلام الله علیها) و جایگاه والای ایشان را به مردم معرفی کند. این ناشی از پیش بینی پیامبر(صلی الله علیه و آله) از شرایط وخیم آینده بود.
ایشان به دفعات لباس یا عبایی بر روی فاطمه و علی و حسنین (علیهم السلام) می انداخت و آیه ی تطهیر را تلاوت کرده می فرمود: خدایا اینان اهل بیت من هستند. همچنین در جریان مباهله با مسیحیان نجران فاطمه و علی و دو فرزندشان (علیهم السلام) را با خود همراه کرده باز همان مطلب را باز گو نمودند. رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) همواره در مقابل فاطمه (سلام الله علیها) تمام قامت بر می خاست و سر و دهان مبارک زهرا(سلام الله علیها) را می بوسید.این احترام به اندازه ای بود که موجبات حسادت و سوال بعضی همسرانش را فراهم آورد. تمجیدهای فراوانی درباره فاطمه(سلام الله علیها) شده که به برخی دیگر اشاره می کنیم.
سوره هل اتی در شان فاطمه(سلام الله علیها) و خانواده اش آمده است .
هر کس فاطمه(سلام الله علیها) را خشنود شازد پیامبر را خشنود ساخته و هر کس او را خشمگین کند پیامبر خدا را غضبناک نموده است.
خداوند به غضب فاطمه(سلام الله علیها) غضب می کند و به رضایت او راضی می شود.
فاطمه (سلام الله علیها) از همه ی زنان عالم برتر است.
فاطمه و خدیجه و مریم و آسیه برتر ین زنان دو عالم و با فضلیت ترین زنان بهشت اند.
فاطمه انسیه آسمانی و سیده ی زنان بهشتی است. اینها همه و همه شاهدی بر سخن ما مبنی بر اصرار پیامبر(صلی الله علیه و آله) درمعرفی شخصیت والای حضرت فاطمه(سلام الله علیها) است.
با وجود تمام تلاش رسول الله (صلی الله علیه و آله) در بیان شخصیت ولای فاطمه(سلام الله علیها) حضرت زهرا(سلام الله علیها) نمی توانست به عنوان دفاع از ولایت از منزل بیرون بیاید .چرا که غاصبان خلافت در عملیات روانی چیره دست بودند و می توانستند جو مدینه را با تبلیغات تغییر دهند. گرچه در تاریخ به سختی می شود رد پای آشکاری در زمینه ی نحوه ی عملکرد تبلیغاتی آنها یافت، ولی از این نکته که آنها توانستند در مدینه به سرعت خلا قدرت را پر کرده و خود را به عنوان جبهه ی حق جا بزنند، قدرت و تخصص آنها در زمینه احاطه ی خبری، اثبات می شود.
با توجه به جوی حاکم بر مدینه، دختر پیامبر اگر وارد این میدان شود و داعیه دار خلافت شود، او را نیز به آسانی از سر راه بر می دارند. اما روند حمله به زهرا(سلام الله علیها) باید به گونه ای باشد که ظاهری مشروع داشته باشد، دقیقا همان کاری که صورت گرفت. ابوبکر پس از جریان حمله به خانه فاطمه(سلام الله علیها) بارها می گفت: لیتنی لم اکتشف بیت فاطمه، در واقع علت ابراز پشیمانی او این بود که دریافت این جریان به کلی به زیان او پایان یافته است.
می توان مبارزات حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) را در مقابل غاصبان خلافت و نیز پشتیبانی و دفاع از مقام ولایت و امامت را در پنج مرحله مورد بررسی قرار داد:
?- جریان فدک
?- عزاداری در فراق پیامبر
?- حضور حضرت در پشت در خانه و به هنگام آتش گرفتن در
?- اعلام نارضایتی از دو خلیفه و غاصبان خلافت
?- وصیت در مخفی بودن قبرشان.
نظرات کاربران ()
سایت جدیدمشرط مدیریت بر دیگرانعملیات روانی در فاطمیهجزئیاتی از پشت پرده راه اندازی یک تلویزیون اپوزیسیونهجدهم فروردین سالروز شهادت رحمان شرفخانییک هموطن مسیحی در مناطق عملیاتی مسلمان شدراهکار رهبرانقلاب برای مساله حجابجهاد اقتصادی از دیدگاه مقام معظم رهبری از سال 1370بازی تب (تحلیل و بررسی بازیهای رایانه ای و ویدئویی)نشانه نفاق (برگرفته از بیانات مقام معظم رهبری)اتاق اسرارآمیزعید نوروز در میان مسلمانان، روز رجوع به خود و تقرب به خداستپنجاه توصیه از پیامبر اعظم(ص) - بخش دومپنجاه توصیه از پیامبر اعظم(ص)آموزش قرآن در امامزادگان؛ گام سازمان اوقاف در تربیت قرآنی کودکان[همه عناوین(184)][عناوین آرشیوشده]
این وب سایت از نگاه شخصی بوده وهیچ ارتباطی به جایگاه حقوقی بنده ندارد