• وبلاگ : سرمشق / وب نوشت احمد شرفخاني
  • يادداشت : لذت و افتخار ميرحسين موسوي !
  • نظرات : 12 خصوصي ، 23 عمومي
  • ساعت ویکتوریا

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    دليل استعفاي شما از نخست وزيري در شهريور سال 67 چه بود؟چه اتفاقي افتاده بود که بدون اطلاع امام و رييس جمهور وقت، آيه الله خامنه اي از سمت خود کناره گيري کرديد ؟آن چه در نامه امام اشاره شده گلايه جنابعالي از مجلس به خاطر عدم تاييد همه وزرا ي کابينه باعث اين استعفا شده است {شايان ذکر است بر اساس قانون اساسي، پيش از باز نگري در صورت تشکيل مجلس جديد، دولت مظف بود مجددا براي کابينه خود راي اعتماد بگيرد که اين شرط در متمم قانون اساسي حذف شده است . زماني که مجلس سوم تشکيل شد با اين که گرايش اکثريت مجلس چپ(هوادارانش) بود ولي مير حسين نتوانست براي همه وزراي کابينه اش راي اعتماد مجدد بگيرد از اين رو دراعتراض به عملکرد مجلس بدون اطلاع امام و رييس جمهور وقت، آيه الله خامنه اي، استعفا کرد که مورد اعتراض شديد امام قرار گرفت امام طي بيانيه اي خطاب به ميرحسين فرمودند:" جناب آقاى موسوى، نخست وزير محترم.

    نامه استعفاى شما باعث تعجب شد.حق اين بود كه اگر تصميم بدين كار داشتيد، لااقل من و يا مسئولين رده بالاى نظام را در جريان مى‏گذاشتيد.در زمانى كه مردم حزب اللَّه براى يارى اسلام فرزندان خود را به قربانگاه مى‏برند چه وقت گله و استعفا است. شما در سنگر نخست وزيرى، در چهارچوب اسلام و قانون اساسى، به خدمت خود ادامه دهيد. در صورتى كه نسبت به بعضى از وزرا به توافق نمى‏رسيد، چون گذشته عمل مى‏شود. اين حق قانونى مجلس است كه به هر وزيرى كه مايل بود رأى دهد.تعزيرات از اين پس در اختيار مجمع تشخيص مصلحت است، كه اگر صلاح بداند به هر ميزان كه مايل باشد در اختيار دولت قرار خواهد داد.همه بايد به خدا پناه بريم؛ و در مواقع عصبانيت دست به كارهايى نزنيم كه دشمنان اسلام از آن سوء استفاده كنند.مردم ما ازاين گونه مسائل در طول انقلاب زياد ديده‏اند، اين حركات هيچ تأثيرى در خطوط اصيل و اساسى انقلاب اسلامى ايران نخواهد داشت." صحيفه نور، ج‏21، ص: 124

    براستي جنابعالي که در آخرين سال نخست وزيري تان آن هم در آن شرايط بحراني که به تازگي ايران قطعنامه را پذيرفته بود به خاطر عدم تاييد يکي دوتن از وزرايتان بدون اطلاع امام ورييس جمهور استعفا داده ايد در صورت رييس جمهور شدن با مجلس هشتم چگونه تعامل خواهيد کرد ؟ آيا اگر مجلس با شما نيزهمانند دکتر احمدي نژاد برخورد کند هر هفته چند بار استعفا خواهيد داد؟! آيا با اين روحيه مي توان عنان کشوري در دست گرفت که مجلس آن اين گونه با رييس دولت برخورد مي کند ومجمع تشيص مصلحت، آن گونه ؟ آيا در صورتي که جنابعالي پيروز شويد ورييس مجمع تشيص مصلحت و جريان ايشان رسما از پايان پذيرفتن مدارا سخن بگويد وبه هر مناسبتي به شما حمله کند چه خواهيد کرد ؟ در برابر بيش از 40 هزار سياه نمايي وبيش از 3000 تخريب که نسبت به دولت نهم انجام شده اگر يک دهم اين حجم نسبت به دولت جنابعالي صورت گيرد چه عکس العملي از خود نشان خواهيد داد؟